KEDVES VENDÉGEINK!
Az éttermünk minden nap 11:30-tól 23:00-ig tart nyitva!

Házhozszállításunk telefonon és online is elérhető minden nap 12:00-22:30 között.
Telefonos rendelés esetén csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni.
Online rendelés esetén bankkártyás és Szép kártyás fizetés is rendelkezésükre áll!
(OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya)

Várunk szeretettel éttermünkbe vagy rendelj online!
RÓLUNK
A Haveli kényeztetést, annak szellemiségét kívánjuk érzékeltetni éttermünkben. Az indiai pompából szeretnénk egy kis ízelítőt adni ennek a kivételes étteremnek, a Havelinek a jóvoltából.

Az ókorban, sőt egészen a XIX. századig Haveli egy olyan, erődhöz közeli hely volt, ahol a királyi családok és néhány kiváltságos miniszter találkozhattak, kellemes környezetben. Itt zavartalanul társaloghattak az állam ügyeiről és a jövőbeni terveikről, miközben a szakácsok által készített pazar ételekből lakomázhattak, akik a birodalom különböző részeiből lettek kiválasztva. A szakácsok száma a különböző államok nagyságától függött, de átlagosan százan voltak.

Természetesen nálunk, a Haveliben nem szükséges száz szakácsról gondoskodnunk. Mindazonáltal képesek vagyunk arra, hogy olyan szakácsokat válasszunk, akik felérnek százzal! India legtehetségesebb szakácsai közül választottunk, akik a legkiválóbb indiai ételeket készítik el Önöknek. Ezt nyújtja a Haveli Indiai Étterem. Elhozattunk a Haveli királyi örökséget, hogy az indiai ételek valódi esszenciáját tudjuk felkínálni.